Regressietherapie

Regressietherapie onder hypnose

Heb je last van alsmaar terugkerende problemen op het werk, in relaties of thuis? Dan ligt hier vaak een onverwerkt trauma aan ten grondslag. Dit trauma kan ervoor zorgen dat je steeds opnieuw vastloopt in moeilijke situaties, zoals conflicten of gesprekken waarbij gevoelens komen kijken. Het is belangrijk om deze trauma’s te verwerken, zodat je verder kunt met je leven. Als regressietherapeut kan ik je helpen bij het vinden van de oplossing voor zowel mentale als emotionele barricades.

Regressie is een ander woord voor ‘teruggang of achteruitgang’. Tijdens regressietherapie word je namelijk onder hypnose gebracht, en worden er als het ware scenes uit je verleden opnieuw afgespeeld. Doordat je onder hypnose bent en je geest in een ontspannen staat verkeert, kun jij makkelijker contact maken met je onderbewustzijn. Hierin zit vaak zowel de oorzaak als de oplossing voor het probleem verborgen. Door regressie te gebruiken kun je trauma’s ontdekken waarvan je niet eens wist dat je ze had. Dit is belangrijk, aangezien je problemen pas kunt oplossen wanneer je de oorzaak weet. Als gediplomeerd regressietherapeut help ik je de nodige stappen te zetten om weer volop van het leven te kunnen genieten!

Waar kan regressietherapie jou bij helpen?

Er zijn een heleboel mentale problemen waarbij regressie je zou kunnen helpen, zoals:

R
angst of dwangstoornissen
R
burn-outs en depressies
R
relationele (of seksuele) problemen
R
eetproblematiek
R
traumaherstel
Metamorfose

Heb je lichamelijke klachten die steeds weer terugkomen, zonder duidelijke medische verklaring? Ook dan kan regressietherapie je helpen. In sommige gevallen is het lichamelijke herstelproces namelijk verstoord geraakt, waardoor je lichaam niet langer goed geneest.

Regressie kan de oorzaak van de lichamelijke problematiek tonen, waardoor je jouw lichaam eindelijk kunt geven wat het nodig heeft om het zelfherstellend vermogen te activeren.

Regressietherapie in Apeldoorn

Ben jij op zoek naar een regressietherapeut in Apeldoorn? Dan kun je bij mij terecht. Mijn praktijkruimte is gevestigd aan de Piet Joubertstraat 3 in Apeldoorn, maar ik bied ook de mogelijkheid voor sessies op locatie. Ik begrijp hoe belangrijk het is dat er een klik is tussen jou en je toekomstige therapeut. Je moet elkaar immers kunnen vertrouwen. Daarom maken we altijd eerst een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen, en jouw hulpvraag inzichtelijk maken. Is het kennismakingsgesprek goed bevallen? Dan boeken we zo snel mogelijk onze eerste sessie regressietherapie in Apeldoorn, of op een locatie daar in de buurt.

Het ontdekken van onverwerkte trauma’s en het veranderen van negatieve patronen in je leven kost veel tijd en aandacht. De hoeveelheid sessies die je nodig hebt, is daarom voor iedereen anders. (Tijdens het kennismakingsgesprek kan ik vaak een goede inschatting doen.) Om je de ruimte te geven die je nodig hebt om te groeien, werk ik met een vaste prijs per sessie.

Contactformulier

Heb je vragen? Neem contact met mij op!

Contact

Telefoon