Regressietherapie

Regressietherapie 

Regressie is een ander woord voor ‘teruggang of achteruitgang’. Tijdens regressietherapie  worden er als het ware scenes uit je verleden opnieuw afgespeeld. Doordat je geest in een ontspannen staat verkeert, kun jij makkelijker contact maken met je onderbewustzijn. Hierin zit vaak zowel de oorzaak als de oplossing voor het probleem verborgen. Door regressie te gebruiken kun je trauma’s ontdekken waarvan je niet eens wist dat je ze had. Dit is belangrijk, aangezien je problemen pas kunt oplossen wanneer je de oorzaak weet. Als gediplomeerd regressietherapeut help ik je de nodige stappen te zetten om weer volop van het leven te kunnen genieten

Ervaar je bijvoorbeeld herhaaldelijk terugkerende uitdagingen op het werk, in relaties of thuis? Deze kunnen vaak geworteld zijn in onverwerkte trauma’s. Mijn rol als regressietherapeut is je te begeleiden naar inzicht en verandering. Met regressietherapie worden vroegere situaties opnieuw beleefd. Door deze diepe ontspanning maak je contact met je onderbewustzijn, waar zowel oorzaak als oplossing verscholen kunnen liggen. Als gekwalificeerd regressietherapeut help ik je stappen te zetten richting een vervullend leven. Ontdek hoe je kunt genezen en groeien, en neem vandaag nog contact op voor een nieuwe start.

 

Waar kan regressietherapie jou bij helpen?

Er zijn een heleboel mentale problemen waarbij regressie je zou kunnen helpen, zoals:

R
angst of dwangstoornissen
R
burn-outs en depressies
R
relationele (of seksuele) problemen
R
eetproblematiek
R
traumaherstel
R

Onverklaarbare lichamelijke klachten

R

Fobieën

R

Slaapproblemen

R

Begrijpen van herhalende gedragspatronen

R

Heling van het Innerlijk Kind

Metamorfose

 

Heling Innerlijk Kind met Hypnotherapie en Regressietherapie Apeldoorn

Voel je je geblokkeerd door oude emoties of terugkerende patronen? Hypnotherapie en regressietherapie in Apeldoorn bieden een krachtige oplossing om je innerlijk kind te genezen en emotionele wonden te helen. Met professionele begeleiding help ik je diepgewortelde gevoelens te verkennen, te begrijpen en los te laten. Profiteer van bewezen resultaten en transformeer je leven vandaag nog. Begin je reis naar emotionele vrijheid en een evenwichtig leven.

 

Regressietherapie in Apeldoorn

Zoek je naar een ervaren regressietherapeut in Apeldoorn? Je bent aan het juiste adres. Mijn praktijk, gelegen aan de Piet Joubertstraat 3 in Apeldoorn, biedt zowel in-house sessies als de mogelijkheid voor locatiebezoeken. Ik begrijp de cruciale band tussen jou en je toekomstige therapeut – vertrouwen is immers essentieel. Daarom starten we met een kosteloos kennismakingsgesprek. Hier kunnen we elkaar beter leren kennen en jouw specifieke behoeften bespreken. Bij een positieve ervaring met het kennismakingsgesprek, plannen we direct jouw eerste sessie regressietherapie in Apeldoorn of een nabijgelegen locatie.

Het proces van het identificeren van onverwerkte trauma’s en het transformeren van negatieve patronen in je leven vergt tijd en aandacht. Aangezien de benodigde sessies voor iedereen anders zijn, schat ik vaak tijdens het kennismakingsgesprek in hoeveel sessies nodig zijn. Om je de ruimte te geven voor groei, hanteer ik een vaste prijs per sessie. Samen werken we aan jouw welzijn en persoonlijke groei.

Contactformulier

Contact

Telefoon

Aangesloten bij Collectief alternatieve therapeuten
Geschillen alternatieve therapeuten