Over mij

Mijn naam is Oscar Dobber

Hallo! Mijn naam is Oscar Dobber, ik ben geboren in Amsterdam en woonachtig in het mooie Apeldoorn. Ik ben de trotse vader van drie kinderen, waarvan twee uit een eerdere relatie die inmiddels de volwassen leeftijd hebben bereikt en één dochtertje met mijn huidige partner. Samen met nog 3 grote kinderen uit een eerdere relatie van mijn vriendin vormen we een groot, maar vooral gezellig samengesteld gezin. In mijn vrije tijd kun je me vaak in de natuur vinden. Mijn partner en ik zijn namelijk dol op lange wandelingen, en daarnaast maak ik graag mooie foto’s van de natuur in Nederland en kan ik na zo’n wandeling samen met mijn partner genieten van een terrasje.

Mijn reis begon met een eigenschap die me altijd heeft onderscheiden: hoogsensitiviteit. Al van jongs af aan kon ik diepgaand invoelen wat anderen doormaakten, maar in een tijd waarin hier weinig begrip voor was, wist ik niet goed wat ik ermee aan moest. Dit stuurde me op een zoektocht naar manieren om mijn empathie om te zetten in krachtige hulp voor anderen.

Mijn levenspad kreeg ook een soundtrack dankzij mijn liefde voor muziek. Als gitarist heb ik de ups en downs van o.a. het professionele artiestenleven ervaren, en die ervaring heeft mijn begrip van de menselijke geest verdiept. Het heeft me geleerd dat we allemaal onze eigen reis hebben en dat we soms een beetje begeleiding nodig hebben om onze weg te vinden.

Naast mijn werk als hypnotherapeut, run ik mijn eigen gitaarpraktijk, Muziekstudio Down Under. Daar zie ik hoe creatieve expressie mensen kan bevrijden en hun leven kan verrijken.

 

Praktijk voor hypnotherapie

Door de jaren heen kreeg ik steeds meer interesse in de psyche van de mens. Zo ben ik mij naast reguliere lessen ook gaan specialiseren in het geven van muziekles aan kinderen, jongeren en volwassenen met onder andere Hoogsensitiviteit, Hoogbegaafdheid, ADHD, Autisme en Moeilijk Opvoedbaar. Deze lessen zijn heel bijzonder voor mij, omdat ik hierbij mijn twee passies kan combineren: muziek én hulpverlening.

In 2005 opende regressietherapie nieuwe deuren voor mij en bracht me waardevolle inzichten. Mijn nieuwsgierigheid leidde me naar verschillende therapievormen en bracht me bij hypnose. Het bleek dat ik deze vorm van therapie al onbewust toepaste tijdens mijn lessen. Mijn verlangen om meer te begrijpen en te leren leidde tot het volgen van diverse cursussen en opleidingen op het gebied van hypnose

Met trots deel ik mijn reis naar hypnotherapie, bekroond met meerdere certificaten en diploma’s. Ik nodig je uit om samen met mij op een reis van innerlijke verandering en persoonlijke groei te gaan.

Ontdek hoe hypnotherapie in Apeldoorn ook jou kan helpen. Laten we samen jouw unieke pad naar positieve transformatie verkennen.

 

Ik ben gespecialiseerd in:

R
Onzekerheid
R
Negatief zelfbeeld
R

Angsten

R
Rouw
R
Angst voor de dood
R

Innerlijk Kind Helen

R
Persoonlijke Ontwikkeling
R

Partner relatie problemen

R
Leren van zelfhypnose
R

Stress

R

Jongeren Begeleiden

R

Meditatie technieken o.a. Ki 

Gevestigd in het hart van Apeldoorn, sta ik op een vriendelijke en geduldige manier klaar om je te begeleiden op je reis naar positieve transformatie. Bereik innerlijke rust en verbeter je levenskwaliteit met hypnotherapie, Regressietherapie, Gestalttherapie of een Wandelcoaching. Samen veranderen we je leven ten goede.

 

Contactformulier

Contact

Telefoon

Aangesloten bij Collectief alternatieve therapeuten
Geschillen alternatieve therapeuten