Metamorfose

Praktijk voor hypnotherapie Apeldoorn

Specialisme

Hypnose Apeldoorn en omstreken. Praktijk Metamorfose, jouw adres voor transformatie en hypnotherapie in Apeldoorn. Mijn deur staat wijd open voor jongeren en volwassenen die op zoek zijn naar verandering. Ervaar de kracht van Hypnotherapie, Gestalttherapie, Regressietherapie of een verfrissende Wandelcoaching in Apeldoorn en omgeving. Samen creëren we veerkracht en nieuwe perspectieven. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een leven vol groei en welzijn.

Speciaal voor jongeren in Apeldoorn! 🌟 Ontdek een nieuwe benadering van welzijn met Praktijk Metamorfose Hypnotherapie Apeldoorn. Als jij worstelt met stress, onzekerheid of studie-uitdagingen, ben ik hier om te helpen. Samen gaan we op een reis naar zelfontdekking en veerkracht. Klaar om positieve verandering te omarmen?

Metamorfose

Regressietherapie

Ervaar diepgaande heling via regressietherapie: Een betekenisvolle therapie waarbij je terugkeert naar vorige momenten in je leven om emotionele bagage te ontrafelen en te helen.

Metamorfose

Hypnose Therapie

 Een staat van diepe concentratie en ontspanning, waarbij het onderbewustzijn toegankelijk wordt. In deze staat kunnen suggesties en visualisaties positieve verandering bevorderen, zoals het aanpakken van angsten, gewoonten en zelfvertrouwen.

Metamorfose

Wandelcoach

Ontdek persoonlijke groei door de kracht van wandelcoaching. Ervaar verbeterde mentale helderheid, zelfbewustzijn en welzijn. Samen verkennen we paden naar positieve verandering.

Metamorfose

Gespecialiseerd in

Angsten, Stress, Onzekerheid, Negatief zelfbeeld, Faalangst, Rouw, Angst voor de dood, Innerlijk Kind Helen, Persoonlijke Ontwikkeling, Leren van zelfhypnose, Slaapproblemen. Meditatie technieken o.a. Ki etc.

 

Mijn naam is Oscar Dobber

Hallo! Mijn naam is Oscar Dobber, ik ben geboren in Amsterdam en woonachtig in het mooie Apeldoorn. Ik ben de trotse vader van drie kinderen, waarvan twee uit een eerdere relatie die inmiddels de volwassen leeftijd hebben bereikt en één dochtertje met mijn huidige partner. Samen met nog 3 grote kinderen uit een eerdere relatie van mijn vriendin vormen we een groot, maar vooral gezellig samengesteld gezin. In mijn vrije tijd kun je me vaak in de natuur vinden. Mijn partner en ik zijn namelijk dol op lange wandelingen, en daarnaast maak ik graag mooie foto’s van de natuur in Nederland en kan ik na zo’n wandeling samen met mijn partner genieten van een terrasje

Gevestigd in het hart van Apeldoorn, sta ik op een vriendelijke en geduldige manier klaar om je te begeleiden op je reis naar positieve transformatie. Bereik innerlijke rust en verbeter je levenskwaliteit met Hypnotherapie, Regressietherapie, Gestalttherapie of een Wandelcoaching. Samen veranderen we je leven ten goede.

 

Contactformulier

Contact

Telefoon

Aangesloten bij Collectief alternatieve therapeuten
Geschillen alternatieve therapeuten